3 Generationer

Et layout mere fra SS konkurrencen. Det er et billede af mig, min mor og mine dejlige piger! Vi fik taget samme billede ca 6 mdr efter vi fik Ida og vi  skulle selvfølgelig have et med Julie også!!
I konkurrencen gik opgaven ud på at bruge noget af det ældste man havde i sit “stash” og noget af det nyeste.

Der er brugt hvid mist fra Studio Calico gennem en template, taleboblen er skåret på Cameoen og bag billedet er der brugt vellum. 
IMG_2070Clille


Det nyeste i mit stash var pailetterne og det ældste måtte være de mariehøns jeg havde købt da jeg lige var flyttet sammen med K.
IMG_2071Clille
IMG_2072Clille

Jeg er hjemme med en syg Julie – 40 i feber er ikke sjovt. Men hun er god til at drikke og så putter hun ved moar <3 Håber jeg snart kan komme på arbejde igen!

10 tanker om “3 Generationer

 1. Super flot LO du har lavet, og så sødt med mariehøns på vandring.
  Fint billede af jer:-)
  Jeg er hjemme med William i disse dage, han har skoldkopper, rigtig mange skoldkopper. Håber han bliver klar til dagpleje på tirsdag, når jeg skal starte på arbejde igen…
  God bedring med Julie!
  Knus Eva

 2. Sikke et skønt billede og Layout. Det må da vist være på tide, at jeg får taget nogle generationsbilleder. Tak for inspirationen.

 3. Fint Lo, og hvor er det herligt at se flere generationer samlet, det ser man ikke ret tit desværre, og jeg tror børnene vil nyde det mega meget, når de bli´r ældre.

 4. Hvor er det flot. Og sikke da en god ide at tage sådan et generationsbillede.
  Super baggrund du har lavet. Og selv de gamle mariehøns passer perfekt her. Det er dejligt når man kan finde anvendelse for de gamle ting der ligger og hober sig op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *