Året der gik

Så er vi nået til sidste dag i 2013! Et helt år er gået! For mig har det været et skønt år. Jeg har været på barsel det meste af året – Den sluttede i august, og midt oktober kom jeg i vikarjob som ergoterapeut ved kommunen! Et virkelig fedt og spændende job!
Pigerne er startet i dagpleje og børnehave og hverdagen er rigtig i gang!!

Og som den opmærksomme nok har set, så har jeg i dag fået ny hjemmeside! Jeg har valgt at få en der hedder byweiss.dk i stedet for den kringlede underside jeg havde før! Resten er det samme – dog med nyt billede og ny farve!

Jeg har lavet et overblik over de layouts jeg har lavet i løbet af året! 41 stk. er det blevet til!
Layouts 2013lille

Hvilket der er min favorit ved jeg faktisk ikke! Der er rigtig mange af dem jeg er glad for! Jeg er blevet vild med at bruge mist, maling og gesso og det fortsætter jeg med nåste år! Fjer er også blevet et hit her og ligeså pailletter!
Min cameo er i brug ved næsten hvert layout og har gjort mit scrap-liv lettere 😀

Hvad er har været din yndlingsteknik eller pynt i år??

Godt nytår! Vi ses i 2014!

2 tanker om “Året der gik

  1. Tillykke med din nye blog! Så håber jeg, jeg ikke får problemer med at komme ind på den, jeg havde stadig problemer med den anden. Så skynd dig, at gå ind og ændre adressen i din profil ; )

    Du er simpelthen så dygtig til at lave layouts og jeg synes, at du har rykket dig helt vildt i 2013! Tak for gensynet!

    Godt Nytår til dig og familien.

    Ps. min ynglings teknik er lag på lag og så gesso/akvarel, ikke nødvendigvis sammen.

  2. Tillykke med din nye blog her, den er godt nok flot. Og sikken en masse LOér du har fået lavet, og hvor er de fine alle sammen. Men tror aalligevel aldrig det helt blir mig at lave, selv om jeg synes de er vildt flotte.
    Rigtig Godt Nytår til dig og dine, håber det nye år vil være venlig stemt over for os alle sammen. Vi ses i 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *