Baby 2 bliver en…..

Vi var til kønsscanning med den lille spunk for 1 uge siden. Jeg kan ikke vente på gennemscanning og i øvrigt så virker hende der scanner sur og negativ og som om scanningen bare skal overståes – og det er det ikke for mig!! Jeg vil have lov til at se min  lille baby og have lov til at stille spørgsmål! Så vi valgte kønsscanning hvor vi også fik en dvd af scanningen med hjem, ligesom vi har med Ida.

Det var en super god scanning og apparatet var kun lige blevet tændt, da den lille viste hvad den var!!

Den har det rigtig godt – masser af plads, masser af fostervand og den voksede fint, samt havde den skømmeste hjertelyd! Det er en lyd man aldrig bliver træt af at høre!!!!

Nå i vil vel gerne vide kønnet ikke??

Ida skal have en…..

 

 

Lillesøster!!!!!

Vi glæder os rigtig meget til at se vidunderet og nyder endelig planlægning og de meget få indkøb vi skal gøre os! – Vi har stadig INTET købt til den lille selvom jeg er 19 uger henne i dag!

Men jeg har planer om bamse + nusseklud – men bamsen er virkelig svær at finde, da jeg vil have samme bløde stil som Idas er. Og det skal helst være en fra 100meterskoven 🙂

2 tanker om “Baby 2 bliver en…..

  1. nåee hvor dejligt.. tillykke med jeres kommende datter..

    Det bare så uforstående at nogle er i det job og ikke går op i at være med til at give forældrene den glæde en scanning kan give.. Den er så vigtig for forældrene..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *