Babykort og ny blog

Jeg har som flere nok allerede har set fået et ny blog. Alle de gamle indlæg og kommentarer er dog flyttet med 🙂
Årsagen var at der gik ged i den gamle side med noget malware – og da min kære mand så skulle fixe det, var han nød til at lave siden forfra – hvilket så gav anledning til at skifte udseende!
Jeg valgte at skippe mit galleri, da jeg er alt for dårlig til at opdatere det og så kun have min blog! Derfor var det jo også malplaceret at have hjemmesiden til at hedde galleri – så det blev skiftet ud med kreablog 🙂 Jeg håber i synes om det nye design!!!

Så vil jeg lige vise et kort jeg lavede til Idas dagplejemor, som hun skulle bruge til sit lille nye barnebarn 🙂 Hun havde set mine donnakort og ville gerne have sutteflasken i drengefarver – så jeg gik i gang 🙂

Stjernerne er klippet i hånden og har fået et lag crackle accent, blomster fra WOC, chevronpapir er printet digipapir og billetten er fra Scrapsisters 🙂

God mandag 🙂

7 thoughts on “Babykort og ny blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.