Blæs i gang

Blæs i gang er Idas udgave af Nephews “Hjertestarter” som hele sidste år var hendes yndlingssang! Og den blev senfølgelig også sunget da hun i sommerferien soppede i det helt fantastiske Vesterhav!
Jeg elsker det drømmende billede jeg fik fanget for det er netop det vesterhavet gør ved mig! Jeg slapper af, bliver blæst igennem og for fornyet energi! – Præcis som de synger i sangen!

SOm i kan se er jeg ret glad for de nye sodalicious-papirer jeg fik til Convention – og der kan blive en del layouts ud af dem 😀
IMG_2754 copylille

De små wood venieer med tekst er købt ved hobbyboden og jeg er vild med dem!
IMG_2755 copylille

Jeg har rugt gesso for at dæmpe noget af mønsteret i papiret, samt et splatstempel jeg har købt ved PTW.
IMG_2756 copylille

Paillietter kom også i brug – det er jo et tøselayout, og jeg er blevet helt vild med den effekt det kan give på et layout.
IMG_2757 copylille

Jeg har fri i dag og skal første arbejde igen på mandag! Så der skal ryddes op i og færdigegøres hækleprojekter og så skal jeg ned til min garn pusher og handle da hun har 25% på alt garn i butikken!
Weekenden skal bare bruges herhjemme, med at få ordnet nogle praktiske ting og ellers bare hygge med mand og pigerne <3

God weekend – nyd lige sangen fra Nephew – de får beskrevet fuldstændig hvad vesterhavet gør ved mig.

3 tanker om “Blæs i gang

  1. Super flot LO og jeg er helt enig, Vesterhavet gør noget helt specielt ved en, og jeg er mega glad for, at jeg ikke bor længere væk fra det, end at vi nemt kan køre dertil en aftermiddag, når man “trænger” LOL.

  2. r er det flot og sikke fint foto. Jeg kan godt forstå du er vild med det papir…..Det passer jo lige til din stil. Og dit klat-stempel er jo bare en fin løsning på alt det grisseri.jeg ikke kan finde ud af….haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *