Brandmand Morfar

I Lørdags deltog jeg i cybercrop hos scrapsisters.dk! Det var virkelig hyggeligt og nogle fede udfordringer!
Den første udfordring var at lave et kort, minialbum eller et layout efter en skitse. Jeg har for første gang ikke fulgt den helt slavisk, men jeg håber man stadig kan se jeg har brugt den 🙂

Billederne er fra en tur på “morfars brandstation”. Ida skulle op og se de brandbiler morfar kører i når der er udrykning. Hun var MEGET betaget og smilede stort set ikke! Hun var meget optaget af at kigge og lytte til hvad morfar sagde! En stor oplevelse for hende!

LOet er lavet på rødt kraftkarton, papiret er fra Karen Marie Klip og det samme er det vellum der er brugt som “polaroid”. Sommerfuglen er punchet med min nye MSpunch og der er også brugt MSpunch i vellum’en. De gule tekster er lavet ved at putte et stykke karton i min dyme og så er det sværtet lidt med vintage photo.
De hvide bogstaver er fra panduro og det samme er mosgummibogstaverne, som har fået en tur med gul mr. huey mist. Det er brugt hvid mr.huey mist til at lave splat på baggrunden.

Er blevet glad for resultatet 🙂

Nu har jeg også sendt en forudbestilling afsted til Gitte (hobbyboden.dk), som hun tager med til kreative dage i Fredericia! Jeg glæder mig til at få tingene og til messen!!!
Skal i også til Kreative dage??

3 thoughts on “Brandmand Morfar

  1. Hvor er det bare flot.
    Sikke mange gode ideer du har brugt her. Især det polaroid-look med vellum er rigtig smart. Og så passer farver og tema jo bare så godt sammen.
    Tænk at have en morfar der er brandmand ! Det kan han sikkert godt blive populær på.
    Hav en dejlig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *