Cancerkort og OSH kort

Berit fra Cancerkort.dk har meldt ud at hun manglede til/fra kort! Jeg fik lavet 7 sæt til hende, som blev afleveret til conventionen. Tjek hendes side og se hvor mange kort der blev samlet ind!! Det er helt vildt!
2013-10-02 16.12.49 copylille

For et par uger siden var jeg jo til scrap hos Annette hvor vi lavede kort til OSH og cancerkort. Her fik jeg noget donorpapir med hjem og et par dage inden conventionen fik jeg lige samlet lidt kort til OSH (Operation Skriv Hjem (til udsendte soldater)).
Rådyret er skåret på cameo og juletræerne er TH dies.
2013-10-04 15.36.40 Copylille

Disse fine billeder var en del af papiret og var jo næsten pynt nok i sig selv! Snefnuggene på de yderste kort har fået lidt liquid Pearls og Rudolf har fået glossy accent på snuden.
2013-10-04 15.37.05 copylille

Tag også lige at gå ind på OSH’s blog og se hvor meget der er samlet ind til dem – for det er også helt vildt!!

4 tanker om “Cancerkort og OSH kort

  1. Du er da helt utrolig flittig. Hvordan skal det da gå, når du også skal arbejde….? LOL.
    Superflotte ting du har lavet – og fået ud af donorpapiret. Jeg afleverede dine kort fra dagen her hos mig – fordelt i begge kasser.

  2. Tak for dit bidrag til OSH med fine julekort. Palietter er jo HOT lige nu og dejligt fordi de er flade og fint klarer turen ud til ørkenen og hjem igen. Ja det var en flot antal kort vi fik med hjem så Fifty og jeg har lynende travlt den næste uges tid til kasserne kommer med et fly. =0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *