Jeg har længe ville prøve at lege med temperering af chokolade – Køkkenet er nemlig min anden legeplads – ud over scrapbordet.
Min temperering lykkedes! Den har knæk og er blank. Jeg er dog ikke helt tilfreds med kanten forneden, men det bliver bedre næste gang!
Fyldet bestod af
Hvid chokolade med jordbær, Karamel og Nougat med kanel. Alle 3 smagte skønt!
De færdige chokolader – Det tog lidt over 4 timer men der er så også 6*15 stykker chokolade 😀
Resterne af den tempererede chokolade blev smurt ud på et stykke bagepapir og drysset med frysetørrede hindbær. Halvt stivnet blev det skåret ud og sat til videre afkøling. Og resultatet er Luksus pålægschokolade!
Manden har godkendt det og nu er det pakket ned og skal bruges til morgenmaden til jul 🙂
Begge piger godkendte chokoladen! Her er det mindstetrunten der guffer løs!
Har i også andre hobbyer end scrap?
Er i gået i gang med juleguffet?
Nøj det ser lækkert ud.
Min anden hobby må også være at eksperimentere i køkkenet. Bagning og madlavning er bare hyggeligt!
God lørdag aften.
MHHHHHHHHHHHHHHHHHHH DET SER BARE SÅ LÆKKER UD. Mundvandet løber. Og hvor ser det færdige produkt dog professionelt ud. Spændende fyld. Det kan du bare… (også) 🙂
det ser godt nok lækkert ud og sikken en charmetrold
Uha det ser spændende ud – rigtig flot, og billedet af din datter siger vist det hele
du er altså bare så prof i et køkken. Og med scrap. Og flittig tilmed.
Send lige lidt energi denne vej…..
Det chokolade ser vildt lækkert ud. Ren guf.
Wow det ser bare vildt lækkert ud mums bliver jo helt lækkersulten : )
Og hjemmelavet pålægschokolade name nam : )
Rigtig god aften