Dåb og Jul

Så får i lov til at se 2 bidrag mere til Scrapsisters udfordringer!

Dette layout skulle der bruges mindst 3 pile 🙂 Jeg har brugt papir fra søstrene grene, og der er malet med mist i brun og hvid og en gelroller i sort. Jeg har “stemplet” med bobbelplast med embossingsværte og så drysset guld-perfect Pearls.

IMG_4007Clille IMG_4008samlet Clille

Til dette layout skulle der bruges splats, guld og et billede. Og det var jo oplagt at tage julekortbilledet! Jeg har brugt hvid mist og igen stemplet med bobbelplast og perfect Pearls i guld 🙂
IMG_4010Clille IMG_4011Clille

Nu er udfordringsmåneden/fødselsdagsmåneden slut – Men sikke jeg blev sparket i gang! Det har været rigtig sundt og dejligt at komme ordentligt i gang igen! Jeg håber jeg kan fortsætte! 1000 tak til Scrapsisters.dk for nogle helt fantastiske udfordringer!!

Om 1½ uge starter den første gang (af forhåbentlig mange) i Fredericia/Vejle scrapklub! Jeg skal mødes med ca 10 andre skønne scrappere og jeg glæder mig! Så nu skal der til at spekuleres i hvad jeg skal have med! Og hvilke projekter jeg vil arbejde med!

Hvordan vælger i ud når i skal i scrapklub???

2 tanker om “Dåb og Jul

  1. Det er to flotte layouts.
    Jeg har ikke de store forventninger til at lave det store når jeg er til crops. Jeg kan ikke koncentrere mig, når der sker så mange ting omkring mig ; ) : ) Men jeg har helt sikkert en plan ; ) Ofte enkle OSH kort.

  2. Flotte layouts du har lavet med de dejlige billeder.

    Når jeg er i scrapklub har jeg som regel noget med der er forberedt.
    Som regel kort der er er meget færdige, men mangler at blive limet sammen og påsat pynt.
    Jeg kan ikke sidde og “finde på” når der sker så meget omkring mig, og jeg kan jo heller ikke slæbe hele udvalget med mig. Så det bliver ofte det jeg kalder “klap-sammen-kort”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *