De første layouts i år

Flere har nævnt i deres indlæg på bloggen her, at den ikke udgiver, og derfor skriver de kommentaren igen. Men jeres kommentarer går fint igennem 😉 Jeg har godkendelse på kommentarer, dvs. jeg skal godkende og udgive kommentaren før den ses på bloggen. Det har jeg af den simple grund at der kommer spam. Se bare min gæstebog hvor der ikke er godkendelse på…

Men jeg NYDER at læse jeres kommentarer!! Så bliv endelig ved!

 

Nå, back to topic!

Jeg er endelig ved at komme ovenpå og kan derfor scrappe igen. Og der kom et kærligt spark fra scrapsisters, da de har fødselsdag og der er lagt udfordringer ud! Skønt.

Her er mine to bidrag, som også er de første 2 LOs i år!

 

Det første LO er fri leg; dog skal der indgå 2 stykker mønsterpapir og noget karton.

Jeg har brugt bogstaver og sommerfugle fra Karen Marie Klip og papir fra My Minds Eye. Billeder er fra Idas 1 års fødselsdag, hvor vi spiser lagkagerester fra weekendens familiefødselsdagsfest.

 

 

2.LO med udfordring hvor man skal bruge et eller flere af de nævnte mærker. Jeg har brugt

– Studio Calico – hvid mist på baggrund
– Tim Holtz – Sværtet kanter med Wild honey og sværtet sommerfugle med Wild honey og Peeled Paint, samt peeled paint på "8mdr".
Billederne er fra Idas 8mdr portræt. Papiret er fra My Minds Eye, bogstaver fra Karen Marie Klip og Sommerfuglene er nogle af dem jeg fik af Jean, som jeg har farvet. De små grønne dewdrops er fra lidl.

 

7 tanker om “De første layouts i år

  1. Jeg synes da også det er dejligt at du er kommet igang igen =D 2 søde layouts, lækker unge, med såå lækre blå øjne
    God påske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *