De sidste konfirmationskort

Jeg mangler lige at vise jer de sidste af de konfirmationskort jeg har lavet.
Det er 3 pigekort i pink/lilla farver. Baggrundene er lavet med dylusion sprays.

IMG_8391 copy
Sommerfuglen er en die som er embosset med guld 2 gange. Teksten er også embosset med guld. Bagsommerfuglen er der drysset enamal embossing

IMG_8392 copy

IMG_8394 copy

IMG_8395 copy
Her er der ligeledes brugt enamal embossing på baggrunden og teksten er igen embosset med guld. Fjerene er lavet med en die og har fået et lag perfect pearls, samt en lille sløjfe.

IMG_8397 copy

IMG_8398 copy

IMG_8399 copy
Her har jeg brugt en sommerfugledie skåret i hvidt karton. Teksten er igen igen guldembosset og der er pyntet med pailetter.

IMG_8400 copy

IMG_8401 copy

Jeg er blevet godt forkælet af mine piger (og mand) i dag på mors dag. Pigerne har tegnet en tegning hver, hvor de viser hvor meget de elsker mig. Jeg siger altid til mine piger at jeg elsker dem helt op til månen og stjernerne og tilbage igen. Og dette har de formået at få ned på papiret!! Jeg er så stolt af dem! Derudover har jeg fået et par fine sølvøreringe med hjerter og så skal vi ud at spise i aften. Dagen kan jo kun blive fantastisk!

Glædelig mors dag til alle jer mødre derude 🙂 God søndag!

2 thoughts on “De sidste konfirmationskort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *