Den første grød – og min første video!

Jeg har længe haft svært ved at få lavet noget ved scrapbordet. Jeg har en MASSE halvgamle billeder til at ligge fra da begge piger var nyfødte. Jeg har rigtig svært ved at scrappe dem, da de er lidt spraglede i farverne 🙂
Men endelig fik jeg lyst til at scrappe. Jeg fandt materialer frem og lige pludselig gik det som en leg!
Her er resultatet.
IMG_9818 copy IMG_9822 copy IMG_9826 copy

Her i vores sommerferie lavede min mand et stativ til min telefon, så jeg kan filme mine projekter. Dette har jeg nu fået prøvet af og jeg har leget med videoredigering osv. Youtube skulle jeg også lære at kende, men nu er der endelig kommet en video ud af det! Det er dette layout der er filmet, så hvis i vil se hvordan det er lavet kan i se det her:

https://youtu.be/N0CTQTRDyFc

Tak fordi i kiggede med!
God Weekend!

En tanke om “Den første grød – og min første video!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *