En opsamling og ønske om et godt nytår!

Så er vi nået til årets sidste dag! Vi skal have gæster i aften – Idas bedste ven fra børnehaven kommer med hans lillesøster og forældre. Vi skal have mad udefra og bare hygge hele aftenen!

Jeg tager billeder af alle mine projekter når jeg har afsluttet dem. Og jeg har talt sammen hvad jeg egentligt har fået lavet i løbet af året! Det er egentlig blevet til en del!

Jeg har i 2014 lavet:
15 art journal sider
15 hæklede ting (bolero, håndklæder, høns, kjoler mm)
2 mini hybrid-albums
91 kort (inkl. små blomsterkort) og
48 layouts!

Og så er jeg stadig i gang med 2 hækleprojekter der ikke er færdige. Det ene skulle gerne blive det i starten af det nye år 🙂 !
Her er et af de nye layouts.
IMG_7204 copylille
Jeg har brugt december måneds kit fra PTW.

IMG_7205 copylille
Kanterne har fået en gang sværte og det er dryppet med guldmist fra Tim Holtz som var med i min adventskalender. Nuii den er lækker!

IMG_7206 copylille
Wood Venieer snefnug og vellum var med i kittet.

IMG_7207 copylille
Jeg har brugt grov glitter i kanten af billederne. Super lækkert og med MS lim til glitter sidder det rigtig godt fast!

Ved I hvor meget I har nået i år??
Tak for i år. Jeg håber vi ses igen på den anden side med endnu flere lækre ting der kan inspirere rundt omkring på bloggene!


Rigtig godt nytår!!

6 tanker om “En opsamling og ønske om et godt nytår!

 1. Hvor har du været flittig!
  Jeg laver også sådan en status. Det er sjovt at se hvor meget det bliver til på et år;)
  Det er lækre ting du laver. Altid en fornøjelse at kigge herind!
  Godt nytår!

 2. Du har godt nok været flittig. Det er jo dejligt, at kunne gøre de ting. Jeg er imponeret over, at du kan nå alt det, du gør ved siden af børn, job og familie.
  Det kreative har været lidt på vågeblus hos mig, mens børnene var her. I stedet gik (og gør stadig) jeg op i vores dyrkning af grøntsager, biavl og får ved siden af studier og arbejde. Men da jeg fik en hjerneblødning for nogle år siden, gav papirhobbien mig ro og glæde og hjælp mig at komme ovenpå igen. Og nu som efterlønner, prioriterer jeg det meget højt. Og så bliver det til noget. I år er jeg begyndt i to interessegrupper under Dansk husflid. Det ene er brodering og det andet er hvad man lige har lyst til. MEGET inspirerende og man får lavet noget, selvom det kan være indviklet – så får man hjælp og råd af de andre. Super. Herhjemme har jeg nået at lave mange kort og så har jeg arbejdet en del med quilling. Jeg er også bleven hook på 3 d ting og har lavet en del pynt i karton – både forår, sommer, efterår og jul/vinter.
  Tak for dine inspirerende blogindlæg og godt nytår til dig og din familie!

 3. Skønt LO du har lavet. Og hvor har du været produktiv. 🙂
  Jeg har ikke talt sammen hvad jeg har fået lavet – men det er vist også blevet til en del.
  Rigtig Godt Nytår.

 4. Du altid flittige datter <3
  Som mor til to skønne børn – MINE børnebørn og kone til Kenneth, med krævende arbejde, er det dejligt at se du finder glæde og tid til dine hobby´er og HAR overskuddet til det.
  Jeg sad og tænkte, at jeg måske også skulle optælle mit håndarbejds resultat for året der just er gået……
  Det vil blive til mange kilo garn, der er løbet gennem rokken, pindene, væven og mine håndtene. Mange sting på vikingetøj osv. Men jeg har elsket hver øjeblik med min hobby – håndarbejde.
  Jeg er i den dejlige situation, jeg har tre piger der elsker mit håndarbejde og jeg elsker at lave noget til jer, for jeg ved, det bliver modtaget med STOR glæde 🙂
  uanset, det skal vaskes i hånden 😉 😉 😉
  Jeg har stor interesse fra jer i mine hobby´er – om det så er plantefarvning over bål 🙂 😉
  Jeg ser frem til endnu et aktivt år med uld, livet som viking, roer og tøjmager ved Nydam Tveir, mine dejlige børnebørn, datter og svigersøn og meget mere….

  Knus og kram
  MOR / MORMOR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *