Flere modeling tags

Tak for de rigtig søde kommentarer til mine tags i går! Jeg glæder mig meget til at afprøve det på et LO!!

 

Her kommer lidt flere af de tags jeg lavede da jeg afprøvede maling og modelig paste!

Jeg har brugt en stencil til den som egentlig er en meget lille metalstencil til at tør embosse igennem med en pen. Men jeg har aldrig brugt den og nu kunne de endelig bruges til noget! Jeg har igen brugt fortyndet maling og så er der også lavet splats med fortyndet maling. Der er igen brugt guld perfect pearls. Al malingen er med perlemorseffekt, på nær den sorte og den gule.

 

Tillykke-skiltene er fødselsdagskonfetti. Her har jeg brugt noget "net" som man bruger som pynt på gaveindpakning, til at lave gitter-mønsteret.

 

Blomsten er TH tattered flowers som er farvet og har fået guld perfect pearls.

 

 

Jeg har lige 2 tags mere, men dem får i at se i morgen 🙂

6 tanker om “Flere modeling tags

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *