For præcis et år siden…

Blev disse billeder taget! Ida var 1 år og 4mdr og hun skulle være storesøster! Der er præcis et år mellem dem! Julie fik fødselsdag 1 uge før Idas!
Ida knuselsker stadig sin lillesøster lige så meget som den første tid – nok endda endnu mere nu! Julie lyser op og pludre lystigt når hun ser sin storesøster – og Ida kan slet ikke hverken gå i seng eller stå op uden at få møsset og sagt godnat/godmorgen til Julie! De elsker hinanden og det varmer mig efter alt det jeg måtte igennem i graviditeten, som jo ikke kunne undgås at gå lidt ud over Ida!
IMG_3648Samletlille

Til LOet har jeg brugt MME papirer. Hjerterne er sat på klæbepuder og det samme er det papir deer standset ud af 🙂 Der er sat bling i/på alle hjerterne. Titlen er skrevet med bogstaver fra panduro og foam Thickers. Der er brugt paper tape fra panduro og jeg har tegnet et streg/ramme rundt om hele layoutet for at “holde” det hele samlet! Papir og billeder har fået sværtet kanterne.

Ida er feberfri i dag, så vi hygger og i morgen er hun klar til at komme i dagpleje igen!
God Tirsdag!

5 tanker om “For præcis et år siden…

 1. Hvor er det dejligt hun er feberfri nu.. Håber hun er frisk og på benen imorgen så hun kan komme ned og lege med de andre børn..

  Hvor må det bare være dejligt at se ens døtre have så meget glæde af hinanden og virkelig elske hinanden så meget.. Det jo det man drømmer om når man får flere børn… Håber det fortsætter sådan altid 🙂

  Det rigtig sødt det Layout, er vild med det er så sødt og tøzet med de søde hjerter..

 2. Der ER ingen tvivl om kærligheden mellem pigerne.
  Alt det du gik igennem – sikke en gave det gav♥♥♥
  Begge gange♡♡♡
  Knus
  Din mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *