Gevinst fra SS + Indkøb

Ja der har lige været lidt stille her… Jeg har ikke haft tid og har været / er rimelig syg. Men jeg har lige et af de bedre tidspunkter lige nu, så ville da lige vise lidt frem…

 

Jeg har deltaget i et par udfordringer på scrapsisters.dk og sørme om ikke jeg vant jule-pixi-udfordringen! Det var en udfordring hvor det man lavede skulle være max 10x10cm og der skulle indgå noget rødt!

 

Jeg fik først disse skønne ting tilsendt fra Scrapsisters:

 

Og en uges tid efter kom denne lækre die og smukke blomster fra Anjas hobby:

 

Endnu engang tak til både scrapsisters og Anjas hobby!!

 

 

Derudover har jeg prøvet at handle hos Wild orchid crafts Og det var da super succes! Det er billigt, meget lav porto og super sevice! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der! Og ikke nok med det, så bar der lan både blonde og perlebånd med i min pakke som gave!

 

Tak for alle de dejlige kommentarer i lægger her på min blog! Jeg nyder at læse dem alle!

7 thoughts on “Gevinst fra SS + Indkøb

  1. God bedring, og tillykke med gevinsterne. Nu må jeg altså også få prøvet at handle der, alle snakker så pænt om dem. Jeg kan jo se at du har købt, og fået, nogle dejlige ting derfra
    KH lonol/Lonnie

  2. Sikke dejlige ting du både har vundet og købt.
    Og WCO er et farligt sted. Det er stærkt vanedannende, så pas på…
    God bedring til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *