Grill i december

Den 22.december har vi en tradition sammen med mine forældre om at vi griller pølser over bål. Det er fantastisk hyggeligt (og sk*** koldt!) – en grillpølse har aldrig smagt bedre end når man står der i kulden og øllen/sodavanden holder sig kold 😀
Bagefter går vi ind i køkkenet og hygger med æbleskiver, kaffe/te og juleguf. Flere af mine forældres venner kommer og det er en skøn tradition!!

Til midnatsscrap hos ptw lavede jeg dette layout over grillningen for 2 år siden. Jeg var ikke med, da Julie var nyfødt og ikke skulle ud i kulden, men der blev alligevel stukket en pølse ind i varmen til mig 😉 Kenneth fik heldigvis taget disse dejlige billeder af Ida!
IMG_6777 copylille
Jeg har brugt inka gold gennem en stencil fra Heidi Swapp til baggrunden. Papirerne er fra en 6×6″ pad fra simple Stories og hedder Cozy Christmas.

IMG_6779 copylille
Stjernerne er skåret på cameoen og jeg lånte noget groft glitter af Signe. Dette er holografisk (desværre ikke så tydeligt) og det varSÅ fedt! Så jeg endte jo med at købe  farver af den grove glitter + MS glitterlim!

IMG_6780 copylille
Titlen er stickers fra basic gray i sort.

IMG_6781 copylille
Lidt guldtråd under billeder og papir. Kanterne på billederne har jeg smurt med lidt inka gold.

Hvor er det hyggeligt der er kommet lidt gang i bloggene rundt omkring igen 🙂 Dejligt at læse med hos jer alle og høre om jeres jul og traditioner!
1000 tak for de kommentarer i lægger her, jeg nyder at læse dem!

6 tanker om “Grill i december

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *