Hold styr på sagerne!

Jeg har jo set Signes indlæg om at holde styr på washitape på PTW. Og mente at NU måtte jeg lave det samme! Jeg har lige været i søstrene grene hvor de har fået lidt nye tapes og bilka har sørme også fået masking tape!
Jeg har kun sat tape på den ene side tagget og gjort det i farve orden. Derfor er der tags hvor der kun er en tape på, da jeg kun har en i den farve 😀
2013-07-22 14.00.24lille
Jeg lavede derefter den samme løsning med mine mists! Jeg kan nemlig ALDRIG huske hvad farverne hedder (fordi producenterne absolut skal kalde dem underlige navne 😀 i stedet for gul, brun, grøn osv. 😀 )
2013-07-22 14.33.30lille

Ja det er hvad jeg har fået lavet af scrap i denne hede i dag 😀 Efter disse to ting måtte jeg væk fra scrapbordet hvor der var ca. 32 grader!

God mandag og ny uge til jer!

En tanke om “Hold styr på sagerne!

  1. Det ser da bare rigtig fint ud, oger da en lettelse i det videre arbejde ved scrapbordet, må man sige. Og rigtig god idé også.
    God uge til dig også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *