Jul jul jul – i midten af Maj!

Så blev jeg endelig færdig med vores julealbum! Sygdom pga. graviditeten tog jo de første 4½ mdr. af 2012, men jeg er godt igang igen!

Jeg fik diecutshjælp af 2 søde scrapsøstre fra scrapsister.dk – s.p.j og 10na (som fortalt i et tidligere indlæg…). Jeg manglede julecuts og straks kom der grangrene, juletrær og snefnug! Tak igen søde piger!

 

Her er så det færdige julealbum! – Jeg har brugt chipboard til siderne (hvilket jeg ikke gør igen – det fylder for meget! Vil kun bruge det til for og bagside fremover!), riddersholms smukke juleserie og så er alle kanter sværtet med vintage photo. Billederne er syet med rød-meleret DMC trød (som jeg normalt bruger til Orkis).

 

Nå, billeder:

 

 

Den 22 dec griller vi altid! En tradition som er blevet for at fejre vintersolhverv 🙂 Det er super lækkert med ringridderpølser og kolde øl/sodavand! Og bagefter ind i varmen til kaffe/te, æbleskiver og konfekt! Uhh så er julen RIGTIG startet!

 

Den 23. dec pynter vi juletræ og spiser risengrød! Ida var 14mdr men det var ingen hindring for at hjælpe!

 

Juleaften

 

 

Morfar hjælper Ida med at pakke gaven fra mor og far op.

 

Mellem jul og nytår tog vi over til farmor og farfar for at fejre nytår. Farmor gav en tur i tivoli og Ida ELSKEDE fiskene!

 

Nytår – Faster og mor + Ida og far.

 

 

Det var det og endnu et projekt er ude af verdenen!! Men jeg har virkelig hygget mig med at lave det!

 

God Pinse til jer alle! Håber i kan holde varmen ud!

 

4 thoughts on “Jul jul jul – i midten af Maj!

  1. Det er blevet rigtigt flot, det juleabum. Godt at det endelig lykkedes dig at få det færdigt. Jeg kan faktisk huske du har skrevet om albummet flere gange =D
    God pinse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *