Julegave og godt nytår!

Så er det årets 2.sidste dag. Vi slapper af herhjemme og skal det samme igen i morgen! Min svigermor kommer og fejre nytåret med os, som bare skal foregå med lidt lækker mad og afslapning på sofaen foran tv’et!
Jeg har talt mine layouts for 2012 sammen og til trods for graviditet med sygdom og ny lille baby, så har jeg faktisk fået lavet 35 layouts, et minialbum og en del kort (dem har jeg ikke tal på, men har fik lavet en del til cancerkort inden jeg blev syg + alle de fancy kort jeg har lavet til diverse lejligeder 🙂 )
Derudover har jeg brugt december på at lave et maleri til vores bedste vennepar i julegave. Det er et sort/hvid portræt af deres 2 skønne tøser! Størrelsen blev 60x80cm og jeg håber de kan finde et sted at hænge det 🙂

Her til sidst vil jeg ønske jer alle et rigtig godt nytår! Jeg håber i kommer godt og helt ind i det og jeg glæder mig til at se meget mere til jer i det nye år!!!

 

EDIT: Og jeg kom så lige i tanke om at jeg jo også har lavet et helt album til min mor i 50års fødselsdagsgave med ca 35 LOs 🙂 Så jeg har da egentlig været pænt aktiv! 😀

6 tanker om “Julegave og godt nytår!

 1. Hvor er det bare et skønt maleri..
  Har du lavet en stencil eller tegnet op med blyant først?
  Det ret fedt 🙂

  Rigtig godt nytår, håber det nye år bliver dejligt nu du ikke skal lide af graviditets gener og forhåbentligt kan få et dejligt hyggeligt år med familien og en masse krea tid 🙂

 2. Flot at du også kan male så fint…..Dejlig personlig gave.

  Og du har da været fantastssk flittig, når man tænker på hvad du ellers har præsteret i dette år også. Utroligt.

  Rigtig godt nytår til dig og dine og mange knus herfra. Annette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *