Klokkeblomst og Faunia

Ja tiden går og det er ikke meget jeg får scrappet. Jeg var godt nok til scrap i Nr. Smede i lørdags og det var virkelig hyggeligt!!! Jeg fik startet på et minialbum i Evalicious-style 😀 Og det var alt jeg fik lavet! Det kommer på bloggen når der er billeder og pynt i – Men jeg synes virkelig allerede at det bliver fedt! Og så blev der shoppet hos hobbygården 😀
I søndags var vi til fastelavn og jeg havde 2 stk minnie mouse med;

IMG_7984

Men jeg har fået scrappet lidt her til formiddag. Og det kom det 4 layouts ud af!!

Ida og jeg var i biografen i julen. Det var første gang Ida var afsted og hun var optaget af filmen fra start til slut. Hun glemte helt at spise sine popcorn. Da der var 8-10min tilbage af filmen blev den ret sørgelig og Ida græd og græd og fortsatte hele vejen hjem! MEN hun vil megetgerne i biografen igen og vil gerne se samme film igen – så den jeg mor lovet hun får når den kommet på dvd 😉

Og der skulle selvfølgelig laves et layout!! Det er ikke helt den stil jeg plejer, men der var nogle ting der SKULLE med!

IMG_8031
F.eks skulle der billeder af klokkeblomst og Faunia, samt ønskedyret – som hele filmen jo handler om. Derudover skulle billetterne jo også på!

IMG_8033
Klokkeblomst og Faunia er klippet ud i hånden og har fået lidt distress ink i kanten. Bag begge feer er der dtysset enamel-embossing med glimmer som ligner festøv.

IMG_8034
Bag billede og billetter har jeg sværtet med lyserød distress ink og titlen er skrevet med små stickers. Feerne er sat på med skumpuder for at få noget dimmension.

IMG_8035
Min journaling har jeg skrevet på stykket med ønskedyret og titlen på filmen.

God weekend til jer alle og tak for alle jeres dejlige kommentarer. Jeg nyder at læse hver og en 🙂

2 tanker om “Klokkeblomst og Faunia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *