Køerne danser

Vi tog lige en hurtig beslutning i formiddags om, at Ida da skulle se øko-køerne blive lukket på græs! Godt nok blev de først lukket ud da Ida egentlig skulle lægges til middagslur, men vi valgte at tage afsted alligevel! Og sikke en succes! Der var ikke ret mange køer, men vi havde førsteparket, og Ida var vildt optaget er de dansende køer og deres kalve, som så græsset for første gang i deres liv 🙂 Det var en stor succes og vi er rimelig sikre på at vi skal afsted igen næste år, hvis vejret er lige så dejligt som det har været i dag. Vi fik også lige en øko-grill-pølse inden vi kørte derfra – den smagte helt fantastisk – mon ikke vi kunne komme til at køre ud og købe lidt pølser til årets grill sæson?!

Ida dejsede om i barnevognen da vi kom hjem og nød vist at få en lille lur!

 

Her er lidt billeder fra dagen:

8 tanker om “Køerne danser

 1. Ejj hvor ser det bare sjovt ud!!!
  Tak for kikket…
  Dejlig oplevelse Ida fik sig- og nogle gange må man bare rykke luren så man kan opleve noget 🙂

 2. Ihh nogle dejlige billeder og lyder til at have været en dejlig dag! Hvor er hun bare blevet stor hende Ida og er lige så skøn at se på som sin mor! 😀

 3. Tak søde! Ja hun bliver så stor! Har lige siddet og set video fra lige efter fødslen…! Vidt det allerede er 1½år siden!

 4. Det ser rigtig sjovt ud, når køerne danser og helt sikkert et besøg værd! Indtil videre har jeg kun set det på tv, men måske skulle man ændre på det 😉 Det er da en skøn tradition at få.

 5. Sikke flotte/sjove/skønne billeder. Det må være sjovt at opleve.

  Er du klar over, hvor besværligt det er at lægge en kommentar hos dig ? Jeg ved ikke om det kan ændres ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *