Konfirmation 2011

Så er konfirmationen overstået for vores vedkommende. Vi var inviteret til 2 konfirmationer i familien – min fætters og min svogers konfirmation. Vi tog med til sidstnævnte, men lavede jo selvfølgelig kort til dem begge!

Kortet til min fætter er lavet på hvidt karton. Jeg har farvet med Broken China distress ink, embosset med clear og så farvet med Broken china igen. Korset er tegnet i hånden på grønt karton og klippet ud. Herefter har jeg sværtet kanten en anelse med Broken china. Det samme har jeg gjort ved skiltet. "Tillykke" er stemplet med sort og det er sat fast med 2 blomsterbrads. Jeg har puttet glossy accent på korset og sat 3 små blå sten fast. Der er sat 3 blomsterbrads fast i nederste hjørne. Pengene til ham er sat fast med billedhjørner inden i kortet.

 

Kortet til min svoger er en lille computer (Jeg har lavet to af dem – til min svoger og til en dreng jeg passede da han var helt lille). Jeg fik ideen fra Hobbybodens Designteam.

Kartonet er foldet rundt om chokoladen og limet sammen. Jeg har taget et billede af mit tastatur, printet det og sat det på. Skærmen er et stykke karton sat fast med gråt karton = hængsler. På skærmen er der sat et skærmprint af word  fast, hvor hilsnen til konfirmanden er skrevet.

3 tanker om “Konfirmation 2011

  1. Sikken en ide, chokolade som PC det har jeg ikke set før, men godt fundet på, måske især til en dreng, de er jo ikke så meget for blomster og sløjfer. v.h. morkaren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *