Kreativ messe i Fredericia

Så kom weekenden med Kreativ messe i Fredericia. Og når man kun bor 2km væk fra messecenteret, så kan man jo ikke lade være med at tage med!!!! Så jeg tog på tur med min mor og min mors veninde Kirsten. Vi havde en rigtig hyggelig dag der!

Og der er jo SÅ mange kreative mennesker sådan et sted, og min mor og Kirsten kendte nogle stykker som der jo selvfølgelig lige skulle snakkes med undervejs! Og sørme om ikke jeg blev prikket på skulderen på et tidspunkt og så stod Anja og Anita der! Dejligt lige at se hvem de er IRL 🙂

Jeg fik gjort mig en masse indkøb og kunne sagtens have købt endnu mere, men jeg prøvede at begrænse mig 🙂 Jeg skulle jo også slæbe på det! LOL

 

 

 

De små stempler til højre kostede kun 10 kr!!! og ud over scrap er der også lige 2 nøgler orkisgarn så jeg kan få lavet lidt julepynt 🙂

5 tanker om “Kreativ messe i Fredericia

 1. Woww en mase lækre indkøb!!!

  Hvor har du været heldig med de stempler!!!

  Især giraffen og de andre børne stempler er bare
  vildt søde!! Er da slet ikke misundelig!!!

 2. Sikke nogle fine ting, du fandt på messen!
  Jeg aner ikke, hvad alle dine købte ting er, men det ser spændende ud!

  …og ja, det var sjovt at mødes irl, når vi kun har “mødtes” i forskellige sammenhænge på nettet 🙂

 3. Jean: stemplerne er fra Creative-papir.dk og prisen er det samme derinde 🙂
  Lisette: Tak 🙂
  Anja: Ja vi må da gøre det igen! Måske med lidt mere tid – så kan vi tage en fototur sammen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *