Kryddersalt

Så har jeg lavet lidt kryddersalt! Denne er med Citronmelisse, citronskal og persille – Perfekt til fisk!

Jeg glæder mig til at få den prøvet af!

 

 

 

Det er bestemt ikke sidste gang jeg har lavet det! Det er super nemt!

 

En god håndfuld friske krydderurter hakkes i minihakker (eller i hånden) herefter blandes det med saltet (ca 1 dl krydderurter til 2 dl salt). Det bredes ud på en bradepande og stilles til tøre et varmt sted til dagen efter. Vær sikker på at det er tørt inden det puttes i krukker 🙂 Så nemt er det!

Har læst at det også kan tørres i ovnen på 100grader i ca 20 min. Dette har jeg ikke afprøvet 🙂

 

2 tanker om “Kryddersalt

  1. Det ser så godt ud! – især når det også kommes på søde, små glas.
    Det kunne være, at jeg skulle afprøve det… Jeg har før lavet hvidløgssalt. Jeg tørrede det i ovnen, med det resultat, at hele hytten lugtede som et pizzaria i en lille uges tid 😆

Skriv et svar til Anita H. Volkmann Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *