Lækkerier

Jeg elsker jo at gå og nusse i køkkenet og i dag er det blevet til intet mindre end 4 forskellige ting. Jeg har lavet kryddersalt og grahamsscones med kanel – som jeg vil vise i dag og så har jeg lavet frokostboller og Nutella/smørbar chokolade, som jeg viser en anden dag.

Jeg startede i morges med at lave 2 gange kryddersalt. Det går jo hurtigt at lave og så blev det sat til tørring i udestuen hvor der var en dejlig varme. Det blev til en Chili/limesalt og en rosmarinsalt.

Chili/lime er ikke stærk og kunne godt have brugt lidt mere power, så jeg ender nok med at tilsætte lidt mere chili (måske en der er lidt stærkere end en almindelig rød, som jeg har brugt her). Rosmarinsaltet er til gængæld kraftig i smagen og var rigtig lækker på den hakkebøf vi fik her til aften! Og så ser det jo flot ud med farven!

IMG_4057 Clille IMG_4058 Clille

Og så har jeg bagt grahamsscones med kanel. De er rigtig lækre og i aften skal jeg have prøvet en af med lidt smør på Mmmm 😀
Opskriften er fundet hos Kristine (CookieCrumble) og den er virkelig nem!

IMG_4054 Clille IMG_4052 Clille

Prøv dem 🙂

I morgen står den på scrapklub og jeg glæder mig rigtig meget til at møde de andre scrappere! Der er pakket og jeg er sikker på at det nok skal blive hyggeligt!

 

2 tanker om “Lækkerier

  1. Chilisaltet ser ret flot ud – det må jeg afprøve næste gang, hvor jeg kaster mig ud i at lave kryddersalte!

  2. Hvor har du dog været flittig. De scones ser lækre ud – de skal da vist afprøves.
    Rigtig god fornøjelse hos Signe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *