mere Art :)

Jeg blev jo rigtig glad for jeres kommentarer til mit første art journaling, så jeg kastede mig ud i at prøve igen!
Og nu har jeg en trunte på knap 3 år der siger “du også lave sådan en til mig, mor?!” Så jeg må i gang med noget prinsesse noget til hende 😉 Hvad man ikke gør for sine elskede børn 😉

AJ2

Der er brugt gesso, div. mists fra Studio Calico og en glimmermist uden farve fra Tattered Angels. Hønsenettet er lavet med kobber akrylmaling, som er “poppet op” fordi jeg har varmet det så det “kogte”. Synes det gav en fed effekt. Jeg har stemplet med sort og skrevet med mine faber castell tusser. Det hvide i ordene er en hvid gelroller og det har ovenpå fået en gang Stickles (glimmerlim).
AJ2 - detaljer

Jeg hygger mig virkelig med at lave disse små billeder og er i en helt anden verden imens! Så dem kommer i nok til at se lidt mere til 🙂

Min weekend står på søsætning af Nydambåden! Mine forældre har været med til at lave rekonstruktionen og den skal døbes og i vandet på lørdag! De skal have jernaldertøj på og der kommer div boder. Jeg glæder mig meget til denne dag som har været et kæmpe arbejde og lang tid undervejs!

God weekend!

3 tanker om “mere Art :)

  1. Super flot resultat her igen.. Du bli´r da helt skrap til det her. Spændt på at se, hvad du får lavet til prinsessen så? Skønt når de allerede så tidligt kan lide, hvad man laver.

  2. Hold da kæft. Sikke da en forskel fra det du lavede sidst. Det synes jeg var godt. Hvad er der lige sket. Hvad er jeg gået glip af. Hvor fandt du lige det. Det er så fedt. Bli’r du ved med det, er det jo os der skal på kursus ved dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *