Mere December Dagbog

Ja jeg sidder herhjemme under dynen med 39 i feber og en mindstemås der heldigvis har et godt sovehjerte!!! Men hvad er så bedre end at bruge tiden til at vise lidt flere sider fra min december dagbog.

Her er den 9 og 10.december. Den 10 har jeg streget tekst og billede ud da den handler om julegaver 🙂 Og det skal jo ikke afsløres på forhånd 😉

Denne side var jo oplagt til julegaver! Et hak under “nice” når julegaven var i hus 🙂 Konvelutten bliver brugt til at samle bonner fra julegaveindkøbene.

Den 11.dec er lavet på et TH tag.

Den 12.dec bagte jeg pebernødder efter min oldefars opskrift til min far og jeg bagte triplechokolatecookies. Oldefars opskrift kom bag på tagget fra den 11.dec.

Den 13.dec var vi til gymnastik med Ida! Ida elskede at mor og Julie endelig var med!! Den 14.dec blev min elskede farfar 80år! 

Den 15.dec stod på ren hygge og den 16.dec lavede vi julemedister. En tradition jeg har overtaget efter min farmor og farfar 🙂

 Ellers er vi godt med. Vi har stort set alle julegaver i hus og nu skal jeg bare blive rask så jeg kan få bagt de sidste småkager 🙂
Er i godt med??

5 tanker om “Mere December Dagbog

 1. Jeg så jer nemlig til gym i torsdags. Julie var rolig og kær pige! 🙂

  Det er fine sider, du har lavet! 🙂

 2. Nu er du forhåbentlig rask igen, og har haft en dejlig jul med familien. …

  Din decemberbog er bare så flot og egentlig en meget personlig ting pga alle de dejlige fotos og alle de håndskrevne kommentarer. Jeg tror, det bliver sjovt at kigge i den senere…også for pigerne.
  (nej jeg er ikke med i projektet, for jeg har mit eget gamle system af julebøger fra før scrapbooking blev opfundet….næsten da. hihi )

  Hvis jeg ikke kommer igen de næste dage – så godt nytår til dig og dine, og tak for alle dine søde kommentarer hos mig i det sidste år.
  Knus fra Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *