Merry Christmas i November

Så er julekortkurset på Scrapsisters i gang! Det første kort blev lagt op i går. Der lækkes hårdt ud og de 2 første dage har der været 2 rigtig lækre designer-kort. Og rigtig mange flotte bud på de to kort.

Jeg har også lavet begge kort – det første var virkelig en udfordring og der blev brugt 1½ time på det. Nr. 2 var mere min stil – så det gik en del hurtigere – kun ½ time :p

Min fortolkning af kort 1;
IMG_6315 copylille
IMG_6311 copylille IMG_6312 copylille IMG_6314 copylille

Og min fortolkning af kort 2;
IMG_6304 copylille IMG_6306 copylille IMG_6308 copylille

Det er allerede et rigtig lækkert kursus og jeg glæder mig til de resterende kort og til at se hvad de andre deltagere får lavet. Det giver masser af lækker inspiration!

6 tanker om “Merry Christmas i November

  1. Ej hvor er de bare smukke! Se jeg er altså SÅ vild med det første af kortene og gad virkelig godt at jeg havde tålmodigheden til at nusse med papir, men kager er nok bare mere til mit temperament 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *