Mit første LO

Jeg har længe gået med tanken om at lave et scrapalbum til Ida. Jeg har bare ikke rigtig kunne beslutte mig om jeg orkede det, men igen, så er det jo også terapi for mig! Og Ida starter i dagpleje på mandag og jeg går ledig når min barsel slutter, så hvorfor ikke bruge tiden på noget jeg elsker??!

Jeg har ikke lavet er scrapalbum siden min far blev 50 år, og det er 4 år siden… Og det var nærmere et 12"12" ark med billeder på og så en aaaanelse pynt! Det er fint, men det er ikke sådan jeg arbejder mere – jeg har lært meget de sidste 4 år – ja faktisk inden for det sidste ½ år! – Siden jeg meldte mig ind på scrapsisters.dk –> En kæmpe, men dyr, fornøjelse!

For at komme rigtig i gang har jeg meldt mig til "sommerskitser" på Creative Publishing. Og ud af skitse 2 som vi fik, har jeg lavet dette – Det første LO til Idas bog! :

En tanke om “Mit første LO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *