Mors dag

I dag blev jeg vækket af min kære datter på 1½ år som kaldte på mig inde fra stuen af. Hun kom så gående ind i soveværelset sammen med far og hun gik lige hen til mig og stak mig – meget stolt – en lille sort stofpose, mens far sagde glædelig mors dag!

Jeg åbner posen, mens Ida står med store øjne og kigger på! Ud af posen kommer denne smukke halskæde og Ida synes den er virkelig flot!!! Hendes kommentar var: "Aiiijj!!" 🙂 Min lille skat og øjesten!! Mit et og alt <3

 

 

 

Til min egen mor havde jeg købt en blomst og så havde jeg lavet en æske med 5 stk 3×3 inch kort og 5 tags 🙂

Det er lavet af karen Marie Klip og basixkarton. Der er brugt lidt sommerfulge og hjemmelavet blomster. Katerne på mønsterpapiret er revet/distresset.

 

 

Glædelig mors dag og søndag til alle jer derude – Jeg håber i har haft en dejlig dag!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *