Mors dag

Jeg gav min mor hendes morsdagsgave ugen inden den “rigtige” dag. Da jeg fik min cameo, var det første jeg lavede, en hjemmedesignet skærefil med et tag med moskusokser. Min mor spinder og strikker og det er primært moskusuld fra Grønland. Derfor ville hun vildt gerne have tags med disse skønne store dyr! Jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med designet og min mor elsker dem 🙂 I gave fil hun så en æske (selvfølgelig skåret på cameoen!) og så en lille bunke af disse tags. Derudover fik hun et sæt øreringe jeg har lavet i forgyldt sølv med en bjergkrystal.

Kort/tag og æske:
IMG_7865Clille

Æske, de udskårne tags i 3 farver og øreringene:
IMG_7869Clille

Øreringene:
IMG_7873Clille

God tirsdag!

6 tanker om “Mors dag

  1. Sikke nogle søde ting du har lavet til din mor…. selvom jeg nåede at tænke ved det første billede at det da var sommerfugle og ikke moskusokser 🙂

  2. Hvor er de tags da bare super søde. Jeg skal virkelig igang med at få brugt min silhouette, for den er jo super anvendelig. Jeg kan godt forstå, hvis din mor er blevet glad for de skønne gaver, du har kreeret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *