Påske og sølvbryllup

Så kom vi igennem påsken! Vi har været på miniferie hos mine forældre! De bor tæt på Det lille papirmuseum og selvom jeg ikke skulle have noget, så tog jeg på en lille tur derned – uden mand og barn! Og som de fleste ved, så kan jeg ikke tage sådan et sted hen uden at komme hjem med lidt! Det blev til llidt papir, nogle 3d-puder og nogle æsker, som skal bruges til skabeloner til andre æsker til mine smykker! Der røg også et lille album med, som skal blive til Idas gæstebog, når vi holder fødselsdage mm for hende!
  

I går var vi til sølvbryllup og der skulle jo bruges et kort! Jeg er gået i gang med at lege med embossing og distress inks og der blev følgende kort ud af det:

Det er i A5 str og er af hvidt karton. Jeg har brugt Distress inks til farvning af papirbaggrunden ogde "25 år" er printet, klippet ud og embosset med sølv embossing. Hjerterne på baggrunden er embosset med sølv inden der blev farvelagt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *