Picturing the World åbning

Jeg var i dag på en hyggelig tur til Vissenbjerg sammen med Signe, hvor vi var med til åbningen af den nye Picturing the World butik. Der var allerede kl. 10 kommet en del scrappere og da vi tog hjem 1½ time senere var der kommet rigtig mange – der var butikken helt fyldt! Det er en rigtig fin og lækker butik, og det er nok ikke sidste gang jeg har været der 😀

Jeg fik også brugt lidt penge – dog ikke så mange som jeg KUNNE have gjort, for hold op hvor var der mange lækre ting 😀

Untitled-1

Der er bogstavstickers fra Jillibean Soup, tyrkis Heidi Swapp mist (elsker den farve!), 2 blokke fra MME og Lilli Bee Design (sidstnævnte fik jeg af signe i “dieselpenge”), Stempler fra Kaiserkraft, små journalingcards og templates/stencils fra Sodalicious  og en ny kniv til Cameoen.
De 2 stencils i træ fra sodalicious er jeg ret vild med og jeg glæder mig til at prøve dem! og mon ikke jeg på et tidspunkt får liiiidt flere af dem?! 😀

Lige nu har jeg boller til hævning, som jeg tror vi skal have som nem aftensmad i dag! I morgen skal vi have nye bremser på bilen, så der skal jeg bare hygge herhjemme med tøserne 🙂

God lørdag og god weekend 🙂

 

6 tanker om “Picturing the World åbning

  1. UUhm lækre ting du der har fået fingrene i. Glæder mig til at se, hvad du får lavet med alt det her. Ville også gerne há set det, men der var lidt for langt at køre bare for at kikke en ny scrapbutik, men kikker nok ind, næste gang vi kører til Sjælland vil jeg tro.

  2. Ja, det var en dejlig butik. Jeg er kommet kort efter I kørte derfra – og der var stadig mange kunder…..faktisk overalt.
    Jeg så godt de skabeloner i træ, men vidste ikke hvad det var. Så der sparede jeg da lidt…hihi.
    Jeg mødte bare SÅ mange jeg kendte, så jeg fik meget ud af den tur – på flere måder.

  3. Ej, hold nu op. Så var det jo dig jeg så – jeg var i tvivl, og kom i tanke om det på vej hjem at det da garanteret var dig 🙂 jeg håber at rende i dig snart igen. Måske til Convention?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *