Så kom det nye år!

Godt nytår! Jeg håber i alle er kommet godt ind i det!
Vi hyggede sammen med et venne par fra min mødregruppe – og Ida er bedstevenner med sønnen. Det var en nytårsaften i både voksnes og børns tegn! De voksne hyggede med framragende med fra den lokale slagter – færdiglavet, det skulle bare varmes – rødvin og asti! Og ungerne hyggede med at lege, grine og pjatte!

Mad samletlille

Det nye år byder ikke på så store begivenheder, men jeg håber at jeg får job efter mit vikariat ender.
Jeg planlægger desuden at skulle med som siddende scrapper til Convention her i foråret – Jeg har ind til nu kun været med som shopper 😀

Jeg har ikke nogle rigtige nytårsforsætter i år, slankekuren som alle vælger prøver jeg hele året 😀 Men jeg vil gerne have trænet min ryg op! Og det er vist det tætteste jeg kommer på et nytårsforsæt!

Har i nogle nytårsforsætter??

3 tanker om “Så kom det nye år!

  1. Det lyder som om I havde en god aften på alle måder.
    Et af mine fortsætter er flere layouts i 2014, men også det sædvanlige, at tabe mig ; )
    Godt Nytår. Jeg vil se frem til at se flere af dine layouts i 2014.

  2. I har bestemt fået lækker nytårsmad.
    Nytårsfortsæt ? Nej tak ikke her. jeg tror ikke rigtig på det.

    Godt nytår til dig og dine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *