Skabeloner i plast!

Jeg så en gang for lang tid siden en der havde lavet sin egen Boweasy ud af en plastik-elastikmappe – Jeg kan desværre ikke huske hvem, så kan ikke give credit…. sad Men jeg syntes det var en vildt god ide!! Og så tænkte jeg at det kan man da også med alle mulige andre skabeloner!!! Så jeg er begyndt at printe skabeloner ud, klippe ud og tegne dem over på en plastik-elastikmappe! Og så klipper jeg det ud. Og vupti – En skabelon der ikke går i stykker eller bliver krøllet!!!yes

Og i går kom jeg så til at tænke på at de egentlig er lidt svære at holde styr på!!! Men hov jeg havde jo lige købt ringe til minialbums hos Gitte/Hobbyboden. De kunne jo lige bruges til at holde styr på skabelonerne! Så nu har jeg 2 ringe med henholdsvis kort-skabeloner (Bikinikort og buksekort) og med alt mulig-skabeloner (Firkanter i forskellige str som passer til baggrunde på en A6, cirkler, boweasy og rammer).

Her er lige et par billeder af det smiley

 

 

 

 

 

 

2 tanker om “Skabeloner i plast!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *