Tags og Vikinger

I dag har vi været i Hedeby til det store vikingemarked!! Mine forælre er med til at lave en rekonstruktion af Nydambåden og skulle derned for at se på bl.a. skibene. Ida, Kenneth og min mor og far var om bord på Havhingsten – jeg sprang over da jeg ikke lige kunne se hvordan jeg skulle komme derover med stor mave og ondt i bækkenet 😉

Vi har gået voldsomt meget dernede, så nu har jeg så ondt at jeg stort set ikke kan gå. Men hold op hvor var det spændende! Ida hyggede sig max! og solen skinnede stort set hele dagen!!

 

 

For en uges tid siden fik jeg lavet lidt tags til kortkassen. Der er brugt distress ink i flere farver, vandsprøjt, stempler, glimmer på sommerfuglene efterfulgt af glossy accent så man ikk får glimmer over det hele!! 🙂

 

 

Nu vil jeg snart i seng og håbe på mit bækken får det lidt bedre!!! Håber i andre har haft en lige så god lørdag!!

 

2 tanker om “Tags og Vikinger

  1. Det ser rigtig spændende ud med vikingeskibe og det hele, kan godt forstå Ida synes det var interessant.

    Det er nogle rigtig søde tags du har lavet, du har virkelig fået leget med teknikkerne

  2. Det har da været super spændende, for alle at se det vikingemarked.
    Øv, hvor er det synd for dig, at du skal døje så meget i din graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *