Tilbage i blogverdenen

Så er jeg tilbage i blogverdenen efter lidt ufrivillig pause. Min harddisc gik ned for lidt over en uge siden og jeg mistede desværre billeder fra jul og hele januar. Heldigvis har en teknikker reddet mine dokumenter! Og harddiscen kommer til en anden teknikker der måske kan skifte noget på den så han kan redde mine billeder! Jeg håber! Og han tager kun penge for det hvis det lykkes ham! Kryds fingre for mig!!

Her er et layout med billeder fra Givskud. Det er ved at være nogle år siden for jeg er gravid med Julie på det tidspunkt.

IMG_6724 copylille
Jeg har prøvet brush script teknikken til min titel sammen med stickers i kraftpapir.

IMG_6725 copylille
Der er pyntet med lidt stempler og lidt blå bling. Der er bølgepap bag ved billederne for at give struktur.

IMG_6726 copylille
T
itlen er lavet med sort mist hvor jeg har malet med en pensel og så tegnet lidt highlights med en hvis gelroller.

Et meget minimalistisk layout.

Lige nu står den på vinterferie hos os og vi nyder det i fulde drag! Har i Vinterferie?

3 tanker om “Tilbage i blogverdenen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *