Udsigt over Vesterhavet

Jeg er meget glad for Vesterhavet! Og vi har efterhånden været på ferie derover nogle gange. Jeg var så heldig at få et skønt billede af pigerne og de skal selvfølgelig begge 2 have det i deres album. Derfor har jeg lavet 2 layouts med samme billede. Opstillingen er egentlig den samme, men der er stor forskel på slutresultaterne.

IMG_8484 copy
Dette layot er lavet med gesso, doilys og osteklud, samt lidt mønsterpapir.

IMG_8486 copy
Kanterne på mønsterpapiret er sværtet og der er pyntet med pailetter.

IMG_8487 copy
Gessoen er lagt på gennem en stencil.

IMG_8488 copy
Titlen er skrevet med små stickers.

IMG_8491 copy
Det andet layout er helt anderledes. Der er brugt mist til baggrunden, gesso og doily.

IMG_8493 copy
Titlen er her bogstaver jeg har støbt i gips og de er farvet med en sølv wink of stella. Kanterne på papiret er flosset med en saks og der er sværtet efterfølgende.

IMG_8496 copy
Af pynt har jeg brugt noget tyl med bling på som Dorthe var ved at smide ud (en rest). Der er desuden brugt store bling, en kork-udstandsning og et hjemmehæklet hjerte.
Nu er solen kommet frem, så jeg vil ud og have slået græsset. Manden skal gøre Julies juniorseng klar til brug – Hun starter i børnehave i morgen, så nu er det tid til at få en storpigeseng 😉 Hvor blev mine små børn af???!

5 tanker om “Udsigt over Vesterhavet

  1. Det er slet ikke tit nok jeg kommer her forbi og får kigget på de fine ting du laver 😀 Er SÅ meget solgt til det første layout – så smukt er det og sikke en stemning det sætter… super flot altså 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *