Back in the game!

Så er jeg endeligt kommet i gang med at scrappe igen! I går fik jeg lavet 3 LOs men Julie sov i barnevognen! Det var SÅ dejligt at være igang igen! Så nu håber jeg at jeg kan få indhentet lidt – har jo allerede vildt mange billeder af Julie – og jeg mangler jo stadig en masse af Ida som bare ligger og venter!

Her er det et billede fra 3D scanningen af Julie – Store runde kinder – som hun også havde da hun kom ud og i øvrigt stadig har!

Jeg har holdt det enkelt som jeg plejer. Der er brigt AC karton til baggrund, MME papirer bag billedet, en kageserviet, stjerner fra Studio Calico og hvid Hr. Huey mist. Digtet er fundet på nettet, men siger alt – og det er skrevet med en hvis gelroller 🙂

Tak for de søde kommentarer til mine winetags :)Det er SÅ dejligt at komme ind og læse jeres kommentarer – specielt når man er træt og udkørt 🙂

4 thoughts on “Back in the game!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.