Diecuts i lange baner!

Jeg er gået i gang med et minialbum over julen 2011. Men jeg kom lidt i nød med pynten – jeg har ingen julepynt der kunne bruges. Jeg spurgte på Scrapsisters om der var nogen der kunne hjælpe mig og straks meldte 2 skønne sisters sig! 1000 tak igen til s.p.j og til 10na for de fantastiske diecuts. Grundet kvalmen er jeg ikke nået videre med albummet, men der er ingen tvivl om at de smukke diecuts kommer med deri!!

 

Derudover har jeg fået smukke sommerfugle fra Jeanogkevin. Hun havde set i en tråd på SS at jeg var vild med sommerfugle, men at jeg ikke har min ønskepunch fra Martha Steward. Så hun spurgte om hun ikk skulle sende nogle til mig! Jeg takkede ja og hun har sendt de smukkeste sommerfulge! Og som om det ikke var nok så havde hun da også sendt nogle stempelmotiver! 1000 Tak Jean!!!

 

Og som de sidste vil jeg vise de diecuts jeg fik i diecut-swapen – også på scrapsisters. Jeg mangler vist ikke diecuts et stykke tid nu 😉

 

Tak til alle de skønne piger på SS!

 

Og tak for lykønskningerne med min graviditet! Jeg har gode og dårlige dage, men kvalmen er der hver dag. Nogle dage mindre end andre! Men jeg GLÆDER mig til den er væk, så jeg kan komme i gangm ed at scappe! Er håbløst bagud med Idas album, og nu kommer der jo snart en lille ny, som også skal have et album!!

4 tanker om “Diecuts i lange baner!

 1. Jamen velbekommen 🙂
  Dejligt du blev glad for dem og skønt at have
  fået så mange lækre forskellige diecuts der bare venter
  på du frisk nok til at scrappe igen..
  Det skal jo heldigvis nok komme 🙂

  Tror ikke man skal se på det som at man er bagud osv..
  Husk børnene ikke forventer noget så det kun holdt oppe
  mod dine egne forventninger til hvad du gerne vil nå 😉
  De skal måske lempes lidt det næste års tid 😉

  Fortsat dejlig forårsdag 🙂

 2. Det er dejligt når man har brug for hjælp, at den er så tæt på. Jeg var også med i den swap, det er bare nogle lækre ting vi har fået

 3. Hold da op hvor har du fået mange. Nej, du kommer vist ikke til at mangle foreløbig. Glæder mig til at se dit julealbum, når du engang er sluppet af med kvalmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *