En lille sommerfugl

I forgårs fik vi endelig vores nye bil. Vi har været uden stor bil (har dog haft en minibil hvor jeg kun lige kunne have ungerne i, men så var der heller ikke plads til farmand). Vi har haft lånt en kæmpebil af en fantastisk kammerat, men den var med automatgear og det havde jeg bestemt ikk overskud til at sætte mig ind i. Men Kenneth havde ikke noget problem med det 🙂 Skønt med så gode venner!
Mine forældre har været med ude at kigge bil og det samme har en anden kammerat – de har alle været en stor hjælp!
I går fik den nye store bil så sin første tur med os! Vi tog i Givskud zoo med køletaske og 2 klapvogne! En fantastisk tur!
Vi har årskort til Givskud og havde det samme sidste år. Sidste år var farmor med og hun gav Ida en ansigtsmaling, da der var asia days 🙂 Hun var så dygtig til at sidde stille og blev en rigtig fin lille sommerfugl. Jeg har haft rigtig svært ved at scrappe de her billeder fordi der var mange billeder og 3 af den var vandrette og det sidste lodret… Pyh hvad gør man så… Jeg har virkelig vendt og drejet, overvejet at fjerne billeder, lagt dem væk og taget den frem igen. Jeg endte så med at beskære nogle af billederne og så lykkedes det. Her er resultatet af det:

IMG_3039 copylille

Den store sommerfugl er fra et ark med 4 fra Tiger, som min dejlige far har købt til mig – den passede perfekt hertil!
IMG_3040 copylille

Skumbogstaver med glitter
IMG_3041 copylille

Kanterne på billederne har fået sort maling påført med en finger. Lidt lyserøde blingsten og gesso underbillederne.
IMG_3042 copylille

Nyder i de varme dage?? Får i overhovedet scrappet??
Jeg har over 30grader på min scrapplads, så det er virkelig begrænset hvad jeg får lavet for tiden! Til gengæld tørrer mist, gesso og maling vældig hurtigt 😀

4 tanker om “En lille sommerfugl

  1. Tillykke med den nye store bil!!! Nu kan I da rigtig tage på udflugter:-)
    Smukt LO du har lavet. Det ser godt ud med de 4 billeder, Det er en rigtig fin måde du har sat dem op på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *