en omgang cancerkort mere

Havde lige en flittig dag i lørdags! Fik lavet omkring 30 cancerkort. Så nu er der ikke så mange tilbage 🙂

En god blanding af stilarter:

 

 

Tak for jeres dejlige kommentarer! De varmer!

12 thoughts on “en omgang cancerkort mere

 1. Tak 🙂

  [quote name=”lonol”]puha Lyder til at su er en af dem der kan lave kort på samlebånd. Hatten af for dig.
  Søde kort du har lavet[/quote]

  Jeg kan når jeg vil… Men jeg vil helst ikke 😉 kan bedre li at lave unikke kort, men når der skal laves 100, så bliver det lidt på samlebånd. Det er jo også forskellige mennesker der køber, så det gør ikke noget 🙂 Men prøver at gøre så de ikke er helt end 🙂

 2. Hvor er de blevet fine Ann og sikke en ordentlig portion! Flot at du kan holde gejsten oppe til at få lavet så mange kort, det er jeg ikke sikker på jeg kunne…

 3. Hejsa Ann
  Jeg har nomineret dig til en blogaward 🙂
  Hvis du har lyst til at modtage den, skal du give den videre til 5 andre bloggere, som har under 100 læsere samt skrive på din blog, at du har modtaget den af mig. Du kan bare kopiere billedet fra min blog.

  Rigtig god weekend

  /Agnethe

 4. [quote name=”Agnethe”]Hejsa Ann
  Jeg har nomineret dig til en blogaward 🙂
  Hvis du har lyst til at modtage den, skal du give den videre til 5 andre bloggere, som har under 100 læsere samt skrive på din blog, at du har modtaget den af mig. Du kan bare kopiere billedet fra min blog.

  Rigtig god weekend

  /Agnethe[/quote]

  Tak!! Hvor er du sød!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.