Malerier og scrapplads

Vi har været til Barnedåb sidste weekend og faren (en af mine gamle rigtig gode venner) havde bestil nogle malerier magen til dem Ida har på sit værelse. Så det var jo en dejlig nem dåbsgave og de blev også glade for malerierne.
De er lavet i 20x20cm og med svæveramme. Det er malet med akrylmaling og bagrunden er der perlemorsskær i.
2013-09-08 07.53.17 copylille

Og så var det tid til at få ryddet op i scrapsagerne. Jeg havde fået lagt en masse løsting ind ovenpå kasser mm., i stedet for at ligge det ordentligt på plads!
Det tog 2 dage så var jeg igennem det.
Jeg er spisebordsscrapper og har et stort Ikea-skab (230cm højt) til mine ting. Jeg har flyttet lidt rundt på tingene, så de ting jeg bruger er i en højde hvor jeg ikke skal op at stå for at få fat i det 🙂
Sådanne så det ud da jeg havde taget løstingene ud, samt 2 hylder.
2013-09-11 13.46.16 copylille

Og sådanne ser det ud når der er ryddet helt op og gjort klar til brug!
2013-09-12 12.20.19 copylille

Lige et blik ind i mit skab 🙂
2013-09-12 12.22.49 copylille

Jeg er faktisk ganske godt tilfreds med at være spisebordsscrapper og Ida elsker at sidde og ligge med!
Der er dog ikke blevet så meget scrap denne weekend, men mon ikke jeg får scrappet igen i løbet af ugen?!

God søndag til alle jer derude!

6 tanker om “Malerier og scrapplads

  1. det skal være skidt før det kan blive godt, og det er en rigtig god ide at det man bruger mest er det der ligger lige for, ellers kommer man jo aldrig i gang :o)
    Det er nogle rigtig søde malerier og parfekt til en barnedåb

  2. Hvis man kan finde sig i ikke at kunne lade tingene ligge, er det jo hyggeligt, når de små vil være med. Fint skab til dine ting og sikke en orden du nu har fået. Fine billeder til barnedåben. De vil da pynte i ethvert barneværelse.

  3. Hold da op sikken en orden du har, men det gætter jeg på man er næødt til, når man har så lidt plads?? hvor er dine billeder bare flotte og sååå nuttede til et børneværelse. Godt gået må jeg sige, rigtig flot arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *