Mit første minialbum!

Så har jeg lavet mit første minialbum! Det er et lille harmonika album på 7,5×7,5cm som jeg har købt hos det lille papirmusseum i Gråsten. Jeg har lavet det med Idas portrætter fra de første 6 mdr! MEN hov der er jo 7 billeder – hvad gør man så når der kun er 6 sider… Man bruger det første som forside (Og så bekymre vi os ikke om hvad vi gør ved albummet for 7-12mdr 😉 )

Jeg har brugt Riddersholm papir i albummet – Det var på tilbud i panduro og hold da op hvor er jeg faldet for dette mærke! Det er jo noget super smukt papir! Jeg har distresset alle kanter på papiret og tags'ne – som er printet fra computeren. Blomsterne på forsiden er nogen jeg engang har købt i bilka og blomsterne inde i albummet har jeg punchet og derefter sat små perlemorssten/perlemorsrinsten på. På bagsiden har jeg brugt riddersholm som base og teksten er printet på et scrapark (Klippet til så det passede i printeren) fra paduros eget design.

 

3 tanker om “Mit første minialbum!

  1. Det er blevet rigtig flot, søde farver, god ide at printe direkte på mønsterpapiret
    “problemet” med det ekstra billede kan også løses ved at sætte en ekstra klap på den ene af siderne, eller lave en af siderne om til en lomme ved kun at lime mønsterpapiret fast på 3 sider og lade toppen stå åben, og så kan der komme en tags med billedet derned

  2. 😉 Nåeeeeeeeeeeeeeeee 😉

    Hvor er det bare kært!!!
    Er bare vild med de papire og farver du har valgt at bruge
    og alle de skønne billeder!!! Helt fantastisk smukt album!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *