Olde 1 og Olde 2

Åyyhh sikke en varme disse dage! Håber i alle kan holde den ud! Her har jeg det lidt svært med den, men det går – Der bliver bare ikke scrappet så meget som jeg gerne ville!

Her er et Lo fra dengang vi fik vores datter! Det er min morfar og min farfar der er på billedet – ret nervøse for at holde sådan en lille en – Men som jeg sagde, så sker der ikke noget, der skulle prøve at tænke på hvad hun lige havde været udsat for (= fødslen) 😉 Men 2 meget stolte oldefædre!!! Deres første oldebarn!

 

Der er brugt papir fra Karen Marie Klip, kork, blomster fra føtex, en kageserviet/doily, og dymo 🙂

 

Ha' en dejlig dag – håber ikke i nyder den 🙂

3 tanker om “Olde 1 og Olde 2

  1. Nårh, de ser stolte ud. Dejligt layout. Du må da snart have indhentet det forsømte =D Du “spytter” layout´s ud, i øjeblikket =D

  2. Ja jeg har fået lidt energi igen (når det ikke er så varmt). Men jeg mangler ca 25 layouts før jeg er up to date – så det er jeg ikke sikker på jeg når inden lillesøster kommer 🙂 Men jeg får lavet en del for tiden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *