Cancerkort og indkøb

Så skete det!! Jeg bestilte en big shot! – Jeg har længe gået og tænkt på det, men synes de er vanvittig dyre… Men nu besluttede jeg mig for at jeg skulle have sådan en, så jeg kunne lave de flotte flotte udskæringer som jeg har set så mange fra scrapsisters mm lave!!

Jeg bestilte i England hvor jeg kunne spare et par hundrede kroner! Jeg fik også bestilt 2 Tim Holtz dies og 2 sæt clear stamps fra Penny Black! Jeg er helt vild med de små pindsvin!! Og det er bestemt ikke de sidste der ryger ind af døren her!!

 

Jeg har desuden meldt mig til at lave cancerkort! Der blev efterspurgt citatkort på scrapsisters.dk og jeg tænkte at det kunne være en sjov og hyggelig måde at støtte noget så godt!! Jeg har ikke udelukkende lavet citatkort, men håber de kan sælges alligevel 🙂 Og jeg regner med at næste halvdel bliver en del flere citatkort 🙂

Tjek siden ud Her.

Her er første halvdel 🙂

 

 

 

 

 

Håber de kan bruges og sælges 😉 Er selv rimelig godt tilfreds!!

 

4 tanker om “Cancerkort og indkøb

 1. 🙂 Nøjjjjj nogle lækre pindsvin stempler!! hvor er de bare fantastisk kære de kort du har lavet med dem!!!!!

  Dejligt du endelig fik din Bigshot hjem.. Nu kommer et nyt behov- en masse dyre dies hihiihi 😉

  Glæder mig til at se hvad du får lavet med de dies du har købt:)

 2. Hvor er det dog nogle fede kort du har fået lavet! Det er jo helt Hallmark-agtigt 😉
  Du kan da bare det skidt der 😀

 3. Hold nu op nogle fede kort du har fået lavet der Ann! Du kan da bare det skidt, måske skulle du gøre karriere indenfor det 😉
  Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *