Donna flaske og CPskitsebog!

Min søde søde svigerinde har igen bestilt et lille kort fra mig 🙂 Så dejligt når familien kan li' de ting man laver!

Hun er til barnedåb i dag og her skulle kortet bruges! Jeg syede efter ønske en sutteflaske i lilla farver og den måtte gerne være lidt prinsesset = der måtte gerne være bling og glimmer!

 

Det er lavet med almindeligt karton, mønsterkarton fra Karen Marie Klip, sommerfugl fra marthe Stewart – som er pyntet med en masse glimmer og glossy accent, Blomster fra Wild Orchid craft og Bogstaver skåret med TH die – pyntet med glimmer og glossy accent!

 

 

Derudover har jeg for lang tid siden gjort lidt ved min Creativ Publishing skitsebog! Jeg har printet den i str 7cm ca og lamineret den. Derefter har jeg lavet et lille hul og sat en wire med lidt perler i! Så kan jeg altid have den med når jeg scrapper og den fylder ikke ret meget på bordet!!

 

 

Nu vil jeg snart ud at nyde solen og og min datter – og så burde jeg også lige slå vores minimale græsplæne!!

Vi skal grille i aften – Jeg håber i går en lige så hyggelig søndag!

 

4 thoughts on “Donna flaske og CPskitsebog!

  1. Super dejligt donna kort – passer perfekt til barnedåb. En rigtig god ide at printe bogen ud i lille format.
    vi skal også grille 🙂

    god søndag aften.

  2. Ihh hvor er sutteflasken sød-
    Ja det varmer når andre synes om det man laver 🙂

    Super smart ide med sådan en lille skitebog..!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *