Håndlavede julegaver

Så er det tid til at vi kan vise alle de hjemmelavede julegaver frem på bloggen!

Jeg har hæklet den første poncho og den fik min mor i julegave. Hun forstår at sætte pris på hjemmelavede gaver og hvor meget tid der ligger i det, da hun selv er rigtig dygtig til at spinde garn, væve, hækle og ikke mindst strikke!!! Jeg har fået flere tørklæder og ponchoer af hende og nu var det på tide jeg gav hende en!!
2013-12-20 21.32.31 copylille

Pigerne har også været i gang! De har lavet en pude til hver af de 3 oldefædre. Vi har tegnet omrids af en fod og en hånd fra hver af pigerne og så har Ida tegnet en flot tegning i midten. Det blev til en mand, en dame og en hund!
Til farfar og morfar malede de en lille bakke og til mormor og farmor lavede vi håndaftryk på porcelænsbordskånere 🙂
samlet julegaverlille

Billedet i midten er krydderier min veninde og hendes mand. Det er hjemmetørret stærk oregano og hjemmelavet timiansalt 🙂

Har i lavet gaver selv i år??

 

6 tanker om “Håndlavede julegaver

 1. Sikke en masse fine gaver i har fået lavet… Og det er bare så fint når man kan give lidt tilbage til dem der giver så meget 🙂

 2. Hvor er det altså dejligt at se, at der stadig er nogen, som gider sidde med deres børn og lære dem at lave gaver selv. Det er nok nogle af de gaver, jeg i hvert fald elsker aller mest at få, da de altid er lavet med så meget kærlighed og glæde og blir modtaget helt i samme ånd. Skønne minder i mange år frem i tiden, og hvor er de bare kanon flotte alle sammen. Du har bare nogle super dygtige piger , det er sååå flot, det de har lavet, at jeg bli´r helt misundelig nu ha ha ha.

 3. Selv-lavede gaver er sagen 🙂
  Der er kræset om gaven, udtænkt specielt til personen og flettet kærlighed/tanker med ind :-*
  Jeg er rigtig glad for min gave 🙂 Og der burde sættes lidt mere focus på den slags gaver end alt man kan købe til dyre penge…..
  Gaver af den slags her er meget mere personlige :-*
  Kram fra MOR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *