Julegave til mor og morfar

Så kan jeg få lov til at vise 2 julegaver jeg har lavet!

Det første er et orkeret bogmærke til min morfar (Vi er ikke på gave, men synes han skulle have en lille ting når vi nu holdt jul sammen 🙂 ) Det er lavet med DMCtråd str 30 og DMC guldtråd.

 

Den anden julegave var et armbånd min mor havde ønsket 🙂 Hun har længe ville have mig til at lave det og jeg har ikke kunnet finde en lås der passede. Jeg er lidt kritisk da jeg VIL have sterlingsølv/forgyldt sterlingsølv og ikke messing og andet uægte… Især ikke til det der skal i kontakt med huden. Jeg fandt så en lås og blev enig med mig swelv om at hun kunne få det i julegave! Så jeg fortsatte med at sige at jeg ikke kunne finde en lås, selvom jeg både havde fundet den, bestilt den og fået den hjem!

Hun blev rigtig glad for det 🙂

Det er lavet af brun 2mm læder, 4 forgyldt sterlingsølv stardust kugler på 5 mm og en forgyldt sterlingsølv lås 🙂 Det er lavet med en josefineknude og flettet almindeligt i "båndene".

 

4 tanker om “Julegave til mor og morfar

  1. Hold nu op nogle smukke gaver Ann! Du burde jo sælge ud af dine kreationer 😀 Er så vild med det armbånd, men bogmærket er altså virkelig smukt 🙂
    Keep it up 😉

  2. [quote name=”Agnethe”]Hold nu op nogle smukke gaver Ann! Du burde jo sælge ud af dine kreationer 😀 Er så vild med det armbånd, men bogmærket er altså virkelig smukt 🙂
    Keep it up ;)[/quote]

    Jeg ville gerne Agnethe, men så længe jeg er på dagpenge må jeg ikke 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *